Здравейте,колеги предстои ми смяна на носачите,и въпроса ми е след като сваля долния носач, ще мога ли да сменя тампоните на сщ без да свалям щангата?Преди време прочетох че опитни майстори сменят без да отвиват магарето.Тампоните са сменяни вече и не са капсуловани,а при оглед от страни,при свален носач мисля че,ще се освободи място.Моля за съвет,ако някои се е срещал с този проблем.
Известие
Collapse
No announcement yet.
относно тампоните на стабилизиращата щанга?
Collapse
X
-
Без да отпуснеш магарето няма да стане. Няма как да извадиш тампона. Опира в кората на купето. Трябва поне 2, 3 пръста да се отпусне магарето на долу за да можеш да извадиш на горе черупките от тампоните и самия тампон после. Разбира се има вариант да се извадят на вън ако изкъртиш ограничителите на щангата, но не ти го препоръчвам това, тъй като се износят малко тампоните и щангата ще започне да ти бяга на ляво на дясно и биалетата ще ти чука във вилицата на амортисьора.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеБез да отпуснеш магарето няма да стане. Няма как да извадиш тампона. Опира в кората на купето. Трябва поне 2, 3 пръста да се отпусне магарето на долу за да можеш да извадиш на горе черупките от тампоните и самия тампон после. Разбира се има вариант да се извадят на вън ако изкъртиш ограничителите на щангата, но не ти го препоръчвам това, тъй като се износят малко тампоните и щангата ще започне да ти бяга на ляво на дясно и биалетата ще ти чука във вилицата на амортисьора.Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
0879369082
Comment
-
Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщениеАз съм ги вадил и без магарета и ограничители да махам. Но е голям сакатлък и цялата фамилия на Алфа изреждах. Но става, с чалъм и откопчаване на биалетките задължително
Тва е на пияно......
На трезво, колкот повече се парйш на тарикат толкоз повече ти вляааааа....
Така и така ще разхлабваш по-добре си го разкачи и спокойно си ги смени......sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщениеОлиии, олииииии, ти па га са изцапа, та чак и тампоните смени.....
Тва е на пияно......
На трезво, колкот повече се парйш на тарикат толкоз повече ти вляааааа....
Така и така ще разхлабваш по-добре си го разкачи и спокойно си ги смени......Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
0879369082
Comment
Comment