Известие

Collapse
No announcement yet.

относно тампоните на стабилизиращата щанга?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• относно тампоните на стабилизиращата щанга?

Здравейте,колеги предстои ми смяна на носачите,и въпроса ми е след като сваля долния носач, ще мога ли да сменя тампоните на сщ без да свалям щангата?Преди време прочетох че опитни майстори сменят без да отвиват магарето.Тампоните са сменяни вече и не са капсуловани,а при оглед от страни,при свален носач мисля че,ще се освободи място.Моля за съвет,ако някои се е срещал с този проблем.
    156 SW 1.9 jtd

Без да отпуснеш магарето няма да стане. Няма как да извадиш тампона. Опира в кората на купето. Трябва поне 2, 3 пръста да се отпусне магарето на долу за да можеш да извадиш на горе черупките от тампоните и самия тампон после. Разбира се има вариант да се извадят на вън ако изкъртиш ограничителите на щангата, но не ти го препоръчвам това, тъй като се износят малко тампоните и щангата ще започне да ти бяга на ляво на дясно и биалетата ще ти чука във вилицата на амортисьора.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Мерси за отговора.Ще трябва да се разглобява всичко.
      156 SW 1.9 jtd

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
        Без да отпуснеш магарето няма да стане. Няма как да извадиш тампона. Опира в кората на купето. Трябва поне 2, 3 пръста да се отпусне магарето на долу за да можеш да извадиш на горе черупките от тампоните и самия тампон после. Разбира се има вариант да се извадят на вън ако изкъртиш ограничителите на щангата, но не ти го препоръчвам това, тъй като се износят малко тампоните и щангата ще започне да ти бяга на ляво на дясно и биалетата ще ти чука във вилицата на амортисьора.
        Аз съм ги вадил и без магарета и ограничители да махам. Но е голям сакатлък и цялата фамилия на Алфа изреждах. Но става, с чалъм и откопчаване на биалетките задължително
        Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
        156 1.8TS 16V (01.2001)
        147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
        0879369082

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
          Аз съм ги вадил и без магарета и ограничители да махам. Но е голям сакатлък и цялата фамилия на Алфа изреждах. Но става, с чалъм и откопчаване на биалетките задължително
          Олиии, олииииии, ти па га са изцапа, та чак и тампоните смени.....
          Тва е на пияно......

На трезво, колкот повече се парйш на тарикат толкоз повече ти вляааааа....

Така и така ще разхлабваш по-добре си го разкачи и спокойно си ги смени......
          sigpic
          Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
          156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
          147 JTDm 140-Малката манекенка
          GT- JTDm 150

Comment

Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
            Олиии, олииииии, ти па га са изцапа, та чак и тампоните смени.....
            Тва е на пияно......

На трезво, колкот повече се парйш на тарикат толкоз повече ти вляааааа....

Така и така ще разхлабваш по-добре си го разкачи и спокойно си ги смени......
            О, аз ги смених кат ги купих и на трите. А за да падне магарето ти трябват условия - подемник е най-добре
            Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
            156 1.8TS 16V (01.2001)
            147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
            0879369082

Comment

Working...
            X